Jäsentiedote: SUOJELUTYÖSTÄ

1.4.2022

Ao 134 ja Tehy HUS tiedotteet:

SUOJELUTYÖSTÄ

Toisin kuin 31.3. Tehy HUS jäsenillassa virheellisesti on annettu ymmärtää, ei suojelutyöstä voi kieltäytyä. Yksiköt, joista on neuvoteltu annettavan suojelutyötä on suojelutyövelvoite. Sinun pitää työvuoroluettelon mukaisesti olla valmis saapumaan suojelutyöhön kun työnantaja sinut siihen kutsuu. Toisin kuin ylityökiellon aikana tulee puhelimeen ja viesteihin nyt suojelutyövelvoitteen alaisissa yksiköissä vastata. 

Liittoon kuulumattomia / järjestäytymättömiä työntekijöitä ei myöskään missään tapauksessa tule estää saapumasta töihin tai lähettää töistä kotiin.

terv. ao 134 Hallitus

 

Lisäksi:

 

Tehy HUS ry     
                                                                                      Jäsentiedote 1.4.2022
Tärkeä tiedote koskien suojelutyötä!

Työnantajan edustaja (oh, aoh, yh, vastaava hoitaja) kutsuu työntekijät suojelutyöhön. Suojelutyötä tekevät kutsutaan töihin vahvistetun työvuorolistan pohjalta.  Jos sinulle on lakon ajalle vahvistettuja työvuoroja, ole valmiudessa mahdollisen suojelutyön varalta.
Tehyn paikallisjohto on neuvotellut työnantajan kanssa tietystä määrästä suojelutyöstä per yksikkö. Edellytämme, että tämä toteutuu. 
Työnantajan puheluun tulee vastata, jos sinulla on suunniteltuja työvuoroja seuraavaksi kolmeksi vuorokaudessa
Suojelutyötä annetaan aina kolmeksi vuorokaudeksi eteenpäin. Tarkemmat tiedot suojelutyöstä löytyvät HUSin Tehyn ammattiosaston 152 verkkosivuilta:

Tärkeää tietoa suojelutyöstä lakossa oleville: https://ao152.tehy.fi/suojelutyo/


Reija Sjöholm                                                                               Tehy HUS ry hallitus
Tehy HUS puheenjohtaja