Tapahtumat

Syyskauden 2023 virkistystapahtumat

Ammattiosasto tarjoaa syyskaudella 2023 jäsenilleen mahdollisuuden osallistua erilaisiin virkistystapahtumiin. Tapahtumiin pääset ilmoittautumaan alapuolella olevalla lomakkeella. Voit ilmoittautua samanaikaisesti yhteen tai useampaan tapahtumaan. Useampaan tapahtumaan ilmoittautuessasi muista valita myös tapahtuma, johon haluat ensisijaisesti osallistua. 

Paikkoja on rajoitettu määrä ja paikat ensisijaisiksi valittuihin tapahtumiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli olet valinnut useita tapahtumia, täytetään paikat niin, että mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua. Tulet saamaan vahvistuksen paikastasi ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautuminen sulkeutuu kunkin tapahtuman osalta noin 2 viikkoa ennen tapahtumaa. HUOMIO! Tarkista myös sähköpostin roskapostikansio, mikäli et saa vahvistusta.

Ilmoittautumiset ovat lähtökohtaisesti sitovia. Mikäli joudut pakottavista syistä kuitenkin perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä mahdollisimman pikaisesti Heikille (heikisto2@gmail.com), jotta voimme yrittää saada jonkun tilallesi. Tapahtumaan osallistuminen on jäsenelle maksutonta. Tapahtumien hinta / henkilö on ilmoitettu tapahtuman yhteydessä. Ammattiosasto maksaa koko tapahtuman, joten on kaikkien jäsenten etu, että saamme tapahtumien paikat käytettyä ja turhia peruuntumisia ei tule.

 

Syksyn 2023 virkistystapahtumat

 

Ohjattu kiipeily Kokonniemen kiipeilypuistossa

Keskiviikkona 6.9.2023 klo 16.00 (23,35€/hlö)

Ohjattua kiipeilya seikkailupuiston kiipeilyradalla sisältäen kiipeilyvaljaat- ja kypärän, kiipeilyhanskat, opastuksen sekä ohjaajan valvonnan kiipeilyn aikana.

Paikkoja: 20

Ilmoittautuminen päättyy: tiistai 22.8 klo 23:59

 

Wine & Paint -ilta Levinin kellarissa

Keskiviikkona 27.9.2023 klo 18.00 (39€/hlö)

Kaksi tuntia kestävän illan aikana maalataan taulu Porvoon taidekoulun opettajan johdolla ja samalla nautiskellaan viiniä. Tämä tapahtuma on rento, tärkeintä on hauskuus ja toteutus, ei niinkään lopputulos!

Paikkoja: 25

Ilmoittautuminen päättyy: tiistai 12.9.2023 klo 23:59

 

Hemmottelu- ja rentotusilta Porvoon joogastudiolla

Tiistaina 24.10.2023 klo 19.00 (14,70€/hlö)

Tunnilla rauhoitetaan keho ja mieli kokonaisvaltaisesti. Tunti päättyy loppurentoutukseen, jossa meditatiivinen äänimaailma johdattaa osallistujan syvään rentouttavaan tilaan. Tunnin päätteeksi voi haluetssaan nauttia kuppsen teetä.

Paikkoja: 18

Ilmoittautuminen päättyy: maanantai 9.10 klo 23:59

 

Kukkasidontakurssi Porvoon kukkatalolla

Tiistaina 21.11.2023 klo 17.00 (39€/hlö)

Kukkasidontakurssilla sidotaan opastajan johdolla omat joulukranssit.

Paikkoja: 18

Ilmoittautuminen päättyy: ***Kurssi on täynnä***. Voit ilmoittautua edelleen, jolloin lisäämme sinut jonotuslistalle.

Ilmoittautuminen syksyn 2023 virkistystapahtumiin

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Hallituksen kokoukset 

 

Ammattiosaston hallitus kokoontuu kevät- ja syyskaudella noin kerran kuukaudessa. Kokoukset järjestetään Teamsilla, ellei tapahtuman yhteydessä ole toisin mainittu.

 

Ammattiosaston sääntömääräiset kokoukset 

 

Sääntömääräinen kokous järjestetään kaksi kertaa vuodessa ja kutsu näihin kokouksiin lähetetään kaikille jäsenille sähköpostilla. Kokouksiin ilmoittaudutaan tämän tapahtumasivun kautta. Ilmoittautumislomake on auki kutsussa ilmoitetetulla aikavälillä.

 

Muut tapahtumat

 

Kokousten lisäksi ammattiosasto järjestää muita tapahtumia, kuten esimerkiksi erilaisia koulutus- ja virkistystapahtumia. Ilmoittautuminen tapahtumiin tämän tapahtumasivun kautta.